Reisbureau Ontdek Mesopotamië

www.ontdekmesopotamie.nl
info@ontdekmesopotamie.nl
tel. +31-(0)6-40015989

Prijs Groepsreis

We zullen voor ons vervoer de beschikking hebben over eigen busvervoer met chauffeur.

De prijs van een reis is afhankelijk van de ticketprijs, ca. € 2100,- all-in. Deze prijs is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Helaas zijn wij genoodzaakt voor een éénpersoonskamer een toeslag van € 17,-. per persoon per nacht te berekenen. Betaling 50 % bij boeken, 50 % uiterlijk een maand voor vertrek.

Als u als groep reist kan in overleg het programma en de accomodatie aangepast worden. Bij minder dan 8 personen kan de reis niet doorgaan, vroeg aanmelden zorgt voor een heldere planning.
Inhoud van het pakket:

 • Vlucht: lijnvlucht rechtstreeks vanuit Düsseldorf of Amsterdam naar Gaziantep of Malatya, retour andersom.
 • Transfer van vliegveld naar het hotel.
 • Nederlands sprekende gids gedurende het verblijf.
 • 3-, 4-, en 5-sterren hotels, afhankelijk van aanbod ter plaatse.
 • Het ontbijt is meestal in het hotel zelf, anders is dit bij een restaurant in de buurt van het hotel.
 • Lunch
 • Diner
 • Alle entrees op de parken en musea.
 • Groepen van 8 tot 15 personen.

Reisverzekering

Wij raden u aan om zelf een reisverzekering af te sluiten.

Reisgarantie

Reisbureau Ontdek Mesopotamië maakt gebruik van STO reisgarantie.

We zijn aangesloten bij Certo Escrow. Daardoor heeft u de zekerheid dat u financieel geen risico loopt als u bij ons uw reis boekt.U betaalt namelijk niet aan ons direct, maar aan de Stcihtibg Derdegelden Certo escrow. Certo Escrow staat onder toezicht van de Nederlandse Bank.  Certo Escrow beheert de Stichting Derdengelden. De reissom die u op de rekening van Certo Escrow betaalt, is voor Ontdek Mesopotamië niet bereikbaar tot 1 dag na afloop van de reis. In geval van financieel onvermogen van Ontdek Mesopotamië kunnen schuldeisers geen beslag leggen op het geld. Eén dag na afloop van uw reis maakt Certo Escrow de reissom over aan Ontdek Mesopotamië.

De betaling doet u als volgt: Nadat u van Ontdek Mesopotamië een bevestiging en factuur hebt ontvangen, ontvangt u van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging met een inlogcode en een wachtwoord. U wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijgt u een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als u kort voor vertrek boekt.

Indien Ontdek Mesopotamië in surseance van betaling komt of failliet gaat dan zal Certo Escrow uw geld niet overmaken op de rekening van Ontdek Mesopotamië maar op de rekening van de STO.

Overige

 • Kleding/schoenadvies: makkelijke loopschoenen, een jas en een trui.
 • Vanaf 10 april 2014 moet er voor Turkije een e-visum aangevraagd moet worden op: de Website van de ANWB.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een reis boeken neem dan contact met ons op.